Estimare cost standard servicii de formare profesionala


      

Având în vedere nevoia de creștere a calității rezultatelor, scăderea erorilor, reducerea sarcinilor administrative pe care trebuie să le îndeplinească un furnizor de servicii de formare profesională care implementează un proiect de formare se propune modificarea Măsurii 1 „Acţiuni pentru transferul de cunoştinţe şi acţiuni de informare”, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Astfel, începând cu anul 2017, sistemul de achiziții publice pentru furnizarea de formare profesională va fi  înlocuit cu sistemul electronic de cupoane valorice (vouchere) pentru ferimieri activi. Toate cheltuielile generate de  implementarea acțiunilor de formare se vor efectua și deconta în limita costului standard iar pentru decontare nu vor mai fi necesare documente justificative pentru fiecare element de cheltuială.

Pentru ca valoarea costului standard să fie bazată pe date reale, invităm pe toti furnizorii de servicii de formare profesională să participe la studiul Directiei Generale Dezvoltare Rurala - AM PNDR.

Vă rugăm să ne acordati maxim 10 minute pentru completarea întrebărilor din chestionarul de mai jos.

Datele și informațiile reale și corect completate ne vor ajuta să calculăm o valoare a costului standard cât mai aproape de costurile din piață.

Acolo unde considerați că este util, sau este mai ușor pentru dumenavoastră, aveți posibilitatea să încărcați o prezentare de ofertă. Prezentarea ofertei trebuie să fie în format pdf sau word doc (97-2003) maxim 1,25MB.

Informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi prelucrate statistic şi nu vor fi corelate cu datele de identificare a instituţiei/ autorităţii pe care o reprezentaţi.

Totodată, datele vor fi utilizate doar în interesul acestui studiu, fără a fi prelucrate în alte scopuri.

Pentru observații, comentarii și recomandari puteți să ne contactați la adresa de e-mail: dan.nitu@madr.ro sau telefon 0799203310.

Sunt 9 intrebari in acest chestionar.

Denumire firma.
Judetul unde activeaza firma.
CUI
Valoare medie a salariului pe care l-ati platit personalului administrativ pentru un curs de 3 si respectiv 5 zile si o grupa de maxim 28 de cursanti? 
Valoare medie a salariului pe care l-ati platit unui expert formator pentru un curs de 3 si respectiv 5 zile si o grupa de maxim 28 de cursanti?
Valoare medie a salariului pe care l-ati platit managementului de proiect pentru un curs de 3 si respectiv 5 zile si o grupa de maxim 28 de cursanti?
Valoare medie pe care ati platit-o pentru realizarea unei mape pentru cursanti pentru un curs de 3 si respectiv 5 zile intr-un grup de maxim 28 de persoane?
Daca este dificil de cuantificat, ca intreg, costurile pentru mapa cursant, puteti incarca o oferta fie in format pdf sau word doc - maxim 1.25 MB (word 97-2003).
Daca dispuneti de o oferta personalizata pe fiecare componenta a unui proiect de formare profesionala (management proiect, experti formatori, personal administrativ, creare curs, creare mapa cursant, multiplicare materiale, sala de conferinta plus 15% cheltuieli indirecte), fara a mai completa in celelalte intrebari, o puteti incarca in format pdf sau word doc - maxim 1.25 MB (word 97-2003).