Estimare cost standard servicii de cazare


                   

Având în vedere nevoia de creștere a calității rezultatelor, scăderea erorilor, reducerea sarcinilor administrative pe care trebuie să le îndeplinească un furnizor de servicii de formare profesională care implementează un proiect de formare se propune modificarea Măsurii 1 „Acţiuni pentru transferul de cunoştinţe şi acţiuni de informare”, Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020.

Astfel, începând cu anul 2017, sistemul de achiziții publice pentru furnizarea de formare profesională va fi  înlocuit cu sistemul electronic de cupoane valorice (vouchere) pentru ferimieri activi. Toate cheltuielile generate de  implementarea acțiunilor de formare se vor efectua și deconta în limita costului standard iar pentru decontare nu vor mai fi necesare documente justificative pentru fiecare element de cheltuială.

Pentru ca valoarea costului standard să fie bazată pe date reale, invităm pe toti furnizorii de servicii de cazare să participe la studiul Direcției Generale Dezvoltare Rurala - AM PNDR.

Serviciile de cazare sunt parte a unui proiect de formare profesională, ca urmare o parte dintre unitățile de cazare vor fi contactate de furnizorii de servicii de formare profesională pentru asigurarea pentru fermieri de servicii de cazare și/sau sală de conferințe.

Vă rugăm să ne acordati maxim 10 minute pentru completarea intrebarilor din chestionarul de mai jos.

Datele și informațiile reale și corect completate ne vor ajuta să calculăm o valoare a costului standard cât mai aproape de costurile din piață.

Acolo unde considerați că este util, sau este mai ușor pentru dumenavoastră, aveți posibilitatea să încărcați o prezentare de ofertă. Prezentarea ofertei trebuie să fie în format pdf sau word doc (97-2003) maxim 1,25MB.

Informaţiile furnizate de dumneavoastră vor fi prelucrate statistic şi nu vor fi corelate cu datele de identificare a instituţiei/ autorităţii pe care o reprezentaţi.

Totodată, datele vor fi utilizate doar în interesul acestui studiu, fără a fi prelucrate în alte scopuri.

Pentru observații, comentarii și recomandari puteți să ne contactați la adresa de e-mail: dan.nitu@madr.ro sau telefon 0799203310.

Sunt 6 intrebari in acest chestionar.

Denumire unitate de cazare.
 This is a question help text.
Judetul in care se afla unitatea de cazare.
Va rugam sa ne spuneti care este pretul pe noapte de cazare pentru o persoana pentru 3 si respectiv 5 zile pentru un grup de maxim 30 de persoane.Valoarea trebuie sa fie exprimata in lei.
Va rugam sa ne spuneti care este pretul pentru masa pe zi pentru o persoana pentru 3 si respectiv 5 zile pentru un grup de maxim 30 de persoane. Valoarea trebuie sa fie exprimata in lei. Masa = mic dejun, pranz, cina
Daca unitatea dumneavoastra de cazare dispune de sala de conferinta, va rugam sa ne spuneti care este pretul de inchiriere pe persoana pe zi pentru o perioada de 3 si respectiv 5 zile pentru un grup de 30 de persoane. 
Daca dispuneti de o oferta personalizata, fara a mai completa in celelalte intrebari, o puteti incarca in format pdf sau word doc - maxim 1.25 MB (word 97-2003).